torsdag 2 december 2010

Kärlek lika stor som havet

Kärleken är så grymt svår. (Lyckans den som enbart har det lätt!)

Jag har en kärlek, en viss Herr Bejkon!
Vi har det svårt och jättesvårt och skitsvårt.
Men ibland, vissa dagar, flyter det på så där stillsamt och skönt. Vi kan guppa på vågorna och njuta av solen på däck. Just då är livet så himla gôtt, sippa lite på en god drink, prata och skratta tillsammans.
Det är de dagarna man vet, att bortom småbarnsår och husrenoveringar och nystartade företag, finns det en strand, där vi skall lägga till, bygga oss en liten bungalow precis vid vattnet och bara njuta av varandra.
Klart att vi måste skicka iväg en och annan flaskpost till våra ungar som far och flyger runt i stora vida världen och klart att vi måste få krama om dem med jämna mellanrum, men det kommer ändå att mest bara vara vi, i vår vardag, där på stranden.

Idag har herr B, guppat iväg själv, på en kortare seglats. Det är också helt okej. Det blir förvisso mer att sköta själv på skutan men också mer tid att längta lite.
Och utav någon underlig anledning betyder varje liten seglats ifrån varandra, att man får mer vind i seglen när man kommer hem igen. Man hämtar andan och fyller på med ny frisk luft.

Andas lugnt och väl min käre herr Bejcon. Vi ses snart igen!

2 kommentarer: